Informatie DMR 2018

In 2017 organiseerden we de DMR voor de eerste keer. Het werd, zoals de bedoeling was, een heel mooi laagdrempelige eendaags evenement voor een brede groep sportieve liefhebbers, waaraan meedoen belangrijker was (en is) dan winnen, kortweg gezegd NotARace but OnlyAChallenge. Daarnaast ging het ook om uitdaging, om leuk smerig worden, waarbij vooral veel plezier de insteek was  en daarmee ook een grote dosis gezelligheid. Niet alleen voor de deelnemers/sporters, vooral ook voor de bezoekers. Niet alleen op de Combibaan Arena zelf, maar ook langs een aantal hotspots langs het afwisselende 2 en 6 km lange parcours. Afgaande op de vele reacties, werd de DMR met 930 deelnemers en voor een eerste keer heel veel bezoekers  succesvol.

Het werd met recht al een ‘highlight’ evenement, in eerste instantie bedoeld als een evenement van importantie voor de helaas steeds schaarser wordende winter activiteiten. 

Met de DMR hebben we een mooie happening aan het scala van activiteiten van de Combibaan toegevoegd, met goede vooruitzichten op een mooie toekomst. Een activiteit die mede een bijdrage moet gaan leveren aan het duurzaam in stand houden van de Combibaan Gramsbergen.

Het parcours DMR2018 is vernieuwd en 1,5Km langer dan vorig jaar met een paar pittige stukken er in, natuurlijk kun je hier aan langs lopen mocht je er even door zitten.

Algemene Informatie

De DMR zal opnieuw een laagdrempelig eendaags evenement zijn waaraan door een brede groep sporters en liefhebbers meegedaan kan worden. Een run voor elke leeftijd waarbij deelname belangrijker is dan winnen. Het gaat om sportief bezig zijn, de gezelligheid en vooral om het plezier hebben. De opzet is dusdanig dat het festijn geschikt is voor bijna alle leeftijd categorieën en diverse groepen zowel getraind als ongetraind. Always remember: ‘It’s not a race but a challenge’

Parkeren
Volg de parkeerborden voor de parkeerplaatsen (kom op tijd!)

Informatiepunt
Er is een informatie punt aanwezig op de Arena (check de borden)

Kleding advies
Hardloopschoenen (geen voetbalschoenen), hardloopbroek, bovenkleding (niet van katoen dit neemt 2x zoveel vuil/water op). Na afloop warme en droge kleding natuurlijk!

Aankomst in sportkleding
Advies is om deze dag in sportkleding te komen

Inchecken/inschrijven op de dag
Vanaf 9:30 uur tot 13:30 uur kunt u zich aanmelden bij de inschrijfpost. Dit gaat met een scanner dus vergeet uw ticket niet mee te nemen. U kunt uw ticket zelf printen of op uw telefoon plaatsen, zodat deze bij de inschrijfpost kan worden gescand.

Tijdregistratie
Voor de 7,5 en 15 Km hebben wij tijdregistratie, hoewel de run niet op tijd gaat kun je wel je prestatie checken na afloop.

Douche & Kleedgelegenheid
Dankzij medewerking van de Sportvereniging Gramsbergen heeft u ook de beschikking tot een kleed- en douchegelegenheid. Spoel geen kleding uit onder de douche!

Afspoelen na de run
Na het lopen graag alles afspoelen bij de wasplaatsen, zodat het meeste vuil op het parcours achterblijft. Daarmee worden de kleedkamers van SV Gramsbergen ontzien van modder en vuil.

Tassenopslag
Op de arena kunt u uw tas inleveren. Uw startnummer komt overeen met het label dat u krijgt bij het inchecken en aanmelden op de dag. De organisatie is niet verantwoordelijk voor vermissing of kwijtgeraakte spullen.

Tassen ophalen
Op vertoon van uw startnummer kunt uw tas weer ophalen.

Meenemen van eigen consumptie.
Om het evenement te kunnen organiseren en de prijzen zo laag mogelijk te houden is het niet toegestaan eigen consumpties/etenswaren mee te nemen op de arena.

Pinnen?
Ja graag !! De mogelijkheid is aanwezig!

Consumptiemunten
Wij werken uitsluitend met consumptiemunten die alleen deze dag geldig zijn overgebleven munten kunt u inleveren tot 19.00 tegen eenzelfde aankoopprijs.

Alcohol onder de 18
Aan personen jonger dan 18 jaar verkopen wij geen alcohol. De organisatie mag bij twijfel dan ook om legitimatie vragen.

EHBO
Op deze dag is de EHBO-afdeling Gramsbergen aanwezig.