In 2017 organiseerden we de DMR voor de eerste keer. Het werd, zoals de bedoeling was, een heel mooi laagdrempelige eendaags evenement voor een brede groep sportieve liefhebbers, waaraan meedoen belangrijker was (en is) dan winnen, kortweg gezegd NotARace but OnlyAChallenge. Daarnaast ging het ook om uitdaging, om leuk smerig worden, waarbij vooral veel plezier de insteek was  en daarmee ook een grote dosis gezelligheid. Niet alleen voor de deelnemers/sporters, vooral ook voor de bezoekers. Niet alleen op de Combibaan Arena zelf, maar ook langs een aantal hotspots langs het afwisselende 2 en 6 km lange parcours. Afgaande op de vele reacties, werd de DMR met 930 deelnemers en voor een eerste keer heel veel bezoekers  succesvol.

Het werd met recht al een ‘highlight’ evenement, in eerste instantie bedoeld als een evenement van importantie voor de helaas steeds schaarser wordende winter activiteiten. 

Met de DMR hebben we een mooie happening aan het scala van activiteiten van de Combibaan toegevoegd, met goede vooruitzichten op een mooie toekomst. Een activiteit die mede een bijdrage moet gaan leveren aan het duurzaam in stand houden van de Combibaan Gramsbergen.

Het parcours DMR2018 is vernieuwd en 1,5Km langer dan vorig jaar met een paar pittige stukken er in, natuurlijk kun je hier aan langs lopen mocht je er even door zitten.

ALGEMENE INFORMATIE.

De DMR zal opnieuw een laagdrempelig eendaags evenement zijn waaraan door een brede groep sporters/liefhebbers mee gedaan zal kunnen worden. Door jong en oud en waarbij deelname belangrijker is dan winnen. Het gaat weer om sportief bezig zijn, om gezelligheid  en vooral om plezier te hebben.  De opzet is dusdanig dat het festijn geschikt is voor individuelen, voor kinderen, voor ouders, voor groepen, voor getrainde en ongetrainde deelnemers, voor groepen/teams van verenigingen, organisaties in teamverband. Always remember ‘It’s not a Race but a Challenge’

Parkeren:
Volg de parkeerborden voor de overige parkeerplaatsen. (Kom op tijd)

Advies kleding:
Hardloop schoenen, (Geen voetbal schoenen) Hardloopbroek, Bovenkleding niet van katoen dit word 2x zo zwaar en gaat allemaal rommel in zitten. Na afloop warme en droge kleding natuurlijk.

Aankomst in Sport kleren:
Advies is om deze dag direct in sportkleding te komen, en droge / warme kleding mee te nemen.

Inchecken / inschrijven op de dag:
Vanaf 9:30 tot 13:30 kunt u zich aanmelden bij de inschrijf tafel. Dit gaat met een scanner dus vergeet uw ticket niet mee te nemen. U kunt uw ticket zelf printen of op uw telefoon plaatsen, zodat deze bij de inschrijving kan worden gescand.

Tijd registratie:
Voor de 7,5 en 15 Km hebben wij tijdregistratie, hoewel de run niet op tijd gaat kun je wel je tijd zien na afloop.

Douche & Kleedgelegenheid:
Dankzij medewerking van de Sportvereniging Gramsbergen heeft u ook de beschikking over een kleed en douche gelegenheid. Spoel geen kleding uit onder de douche.

Afspoelen na de run:
Na het lopen graag even alles afspoelen bij de wasplaatsen, zodat het meeste vuil op het parcours achterblijft. Daarmee worden de kleedkamers van SV Gramsbergen ontzien van modder en vuil.

Tassen opslag:
Op de accommodatie kunt u uw tas inleveren uw startnummer komt overeen met het label dat u krijgt bij het inchecken – aanmelding op de dag. De Organisatie is niet verantwoordelijk voor vermissing of de kwijtgeraakte spullen.

Tassen op halen:
Op vertoon van uw startnummer kunt uw tas weer op halen.

Meenemen van eigen consumptie:
Om het evenement te kunnen organiseren en de prijzen zo laag mogelijk te houden, zouden wij het waarderen dat men geen eigen eten en drinken meeneemt.

Pinnen:
Voor deze dag is er een mobiele pinapparaat aanwezig. U kunt dus gewoon met uw pinpas betalen, dit heeft ook onze voorkeur.

Consumptie munten:
Op deze dag werken wij uitsluitend met consumptie munten, die alleen deze dag geldig zijn. Overgebleven munten kunt u natuurlijk weer inleveren tegen dezelfde aankoopprijs.

Alcohol onder de 18:
Aan personen jonger dan 18 jaar verkopen wij geen alcohol. Onze vrijwilligers mogen bij twijfel dan ook om legitimatie vragen.

EHBO:
Op deze dag is de EHBO Gramsbergen aanwezig.

NIX18-cmyk-payoff-fc.png                                                                           Pinnen-Ja-Graag.jpg

Ontwerp en realisatie @ Qonnected