FAQ

De minimumleeftijd voor de Dirty Monkey Run is verschillend per afstand.
Het 3,5 kilometer parcours – is vanaf 6 jaar. Heeft uw kind een leeftijd tussen de 6 en 9 jaar dan moet dit onder begeleiding van een volwassene (18+) Deze begeleider loopt gratis mee en hoeft zich niet in te schrijven.
Vanaf 9 t/m 11 jaar is het op eigen verantwoording van ouders/verzorgers om het kind zonder begeleiding mee te laten doen. U mag ten alle tijde met de deelnemer meelopen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar.                         

7,5 kilometer parcours – vanaf >11 jaar
15 kilometer parcours -  vanaf > 11 jaar

Vanaf 9:00 uur is het terrein open en vanaf 9:30 uur tot 13:30 uur kunt u zich inschrijven. Er zal gestart worden in startvakken van 50 deelnemers, en om de 5 minuten. Wij raden deelnemers aan om minimaal 1 uur van tevoren aanwezig te zijn op de Combibaan Arena.

Ja er zijn verzorgingsposten tijdens de run. Hier wordt een drankje/versnapering aangeboden. Gebruik deze ook want het is erg belangrijk dat je genoeg energie houdt gedurende de run. Het is niet erg om de ‘man met de hamer tegen te komen’. Het gaat er uiteindelijk om dat je de finish haalt.

Ja zeker!

Achter de hoofdtribune van SV Gramsbergen is er een speciale afspoelplek. Deze moet u gebruiken na de finish. Hierna kunt u zich douchen bij de voetbal vereniging.

Geen kleren uit- of afspoelen onder de douche. Dit moet buiten op de aangegeven plek.

Ja, elke deelnemer krijgt een label waarmee hij/zij gratis zijn tas kan inleveren bij een bemande garderobe. Let op, je kunt hem weer ophalen met je deelnemer nummer. De organisatie is niet verantwoordelijk voor vermissing of kwijtgeraakte spullen.                  

LET OP: De garderobe is tot 17.00 bemand!!

Ja er zijn gescheiden dames- en heren kleedkamers met douches bij SV Gramsbergen.

Nee, bij elke hindernis is er de mogelijkheid voor een walk by. Wanneer je een onderdeel niet wilt/durft te doen mag je er altijd omheen lopen. Always remember: ‘It’s not a race but a challenge’.

Ja, je kunt je ticket annuleren maar het inschrijfgeld niet terugvorderen (zie 3.4 van de algemene voorwaarden)

Dit is mogelijk, maar de naamhouder van het ticket blijft ten alle tijden verantwoordelijk aangezien hij alle voorwaarden/risico’s heeft geaccepteerd.

Nee wij hebben dit jaar geen tijdregistratie. De tijden zijn verder niet belangrijk. ‘It’s not a Race but a Challenge’. 

Op deze dag werken wij met munten, overgebleven munten kun je weer inleveren tegen hetzelfde tarief (tot 19.00 uur).    

 Pinnen??a heel graag 

Staat je vraag er niet bij? Neem dan hier contact met ons op!

infodeelnemers.jpg